Regelmatig heeft Steppi-E leuke acties met bijzondere routes, arrangementen, samenwerkingen of kortingen op de normale prijs.

Nieuwe E-Choppers bij Steppi-E

Stoere Elektrische chopper nu ook in Schoonhoven – Te huur bij Steppi-E

Datum:vanaf 7 september 2021
Tijd:Blok van ca. 3 uur
Locatie:Steppi-E, Lopikerstraat 54 te Schoonhoven
Prijs:€32,50

 

Je ziet ze steeds vaker rijden: die stoere E-Choppers met de dikke banden: rustig, bijna geluidloos, zeer comfortabel zadel. Heerlijk om mee te toeren in onze mooie omgeving!
Ook Steppi-E heeft nu een aantal van deze choppers toegevoegd aan het verhuurprogramma. We hebben 2 modellen: een 1-zitter en een 2-zitter. Op de 2-zitter is het mogelijk om een kind tot ca. 12 jaar achterop te nemen. Met het hele gezin op pad dus!

In de reserveringsmodule kunt je de choppers toevoegen aan uw boeking.

Steppi-E doet mee met het 12e Nazomerfestival in Schoonhoven

Stichting Schoonhoven Zilverstad! – Creatieve Zilverstad aan de Lek

Datum:20 september 2019
Tijd:Van 10:00 tot 17:00
Locatie:Steppi-E, Lopikerstraat 54 te Schoonhoven
Prijs:€15,00

 

Met medewerking van verenigingen, instellingen, winkeliers en ondernemers organiseert Schoonhoven Partners de 12e editie van het Nazomerfestival in Schoonhoven van 30 augustus t/m 29 september 2019.

Verdeeld over 4 weekenden zijn er meer dan 50 events! Meer informatie: nazomerfestival.info

Steppi-E doet mee op vrijdag 20 september van 10:00 tot 17:00 met een speciale Nazomerfestivalroute voor een speciale Nazomerfestivalprijs van €15,00.

Je kunt kennismaken met onze elektrische steps (rijbewijs!) én onze ElliptiGO’s (geen rijbewijs) waarbij je deze meekrijgt voor één uur. Je rijdt een route van ca. 10 kilometer, onderweg heb je tijd voor een korte pauze op een terrasje.

Reserveren niet mogelijk, je kunt gewoon langs komen, opstappen en wegzoeven!

Elly Kuiper wint Steppi-E tocht voor 4 personen

Nazomerfestival 2019 Eindelijk weer thuis! – Sjoelwedstrijd
Datum:31 augustus 2019
Tijd:Van 12:00 tot 16:30
Locatie:Steppi-E, Lopikerstraat 54 te Schoonhoven
Prijs:Gratis deelname

In het eerste weekend van het Nazomerfestival 2019 in Schoonhoven organiseerden de winkeliers een gezellige “Eindelijk weer thuis!”-dag. Iedereen weer terug van vakantie, maandag weer naar het werk en naar school, een zonnige zomerdag en in de hele binnenstad gezellige hollandse weer-thuis aanbiedingen, spelletjes en lekkernijen.
Bij Steppi-E voor de deur stonden 2 sjoelbakken waarop kon worden gesjoeld met een mooie prijs voor degene die aan het einde van de dag de hoogste score op zijn of haar naam had staan. Deze prijs t.w.v. €90,00 is gewonnen door Elly Kuiper. Van de 39 deelnemers had zij met 122 punten de hoogste score. Zij wint hiermee een Steppi-E tocht voor 4 personen!

Wil je zelf ook een leuke actie organiseren met onze elektrische steps? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.