Schoonhoven Zilverstad ligt precies op de grens van Krimpenerwaard en Lopikerwaard. Een prachtig veenweidegebied met veel water en groen waar van alles te zien, te beleven en te doen is.

Steppi-E is aangesloten bij:

Groene Hart promotie Stichting Struinen en Vorsen – Tureluren en Flierefluiten

Op de website van Struinen en Vorsen vindt u kleinschalige recreatieve activiteiten in het gebied tussen de Hollandse IJssel, de Oude Rijn, de Lange Linschoten en de Gouwe, het zogenaamde Groene Hart. Onze deelnemers hebben allemaal een eigen mini website waarop zij hun activiteiten en diensten promoten en aanbieden.

Krimpenerwaard promotie In de KrimpenerwaardIn het Groene Hart van Holland ligt een eiland tussen Lek, IJssel en Vlist

De Krimpenerwaard is een oase van rust en ruimte. Naast die natuurlijke kracht is er veel te beleven en te ontdekken. De bewoners van de Krimpenerwaard hebben hun waard gemaakt tot een uniek gebied. Met dit alles kunt u kennis maken via onder andere de talrijke fietsroutes die er zijn.
Nu biedt de Krimpenerwaard u ook de mogelijkheid om alles nog meer van dichtbij te beleven door middel van vele activiteiten en evenementen die het wonen en recreëren in dit gebied zo aangenaam maken. Via deze site willen we het verhaal van de waard ook uw verhaal laten worden.

Schoonhoven promotie Schoonhoven PartnersLaat je inspireren door deze website van Schoonhoven Partners, met leuke uitgaanstips en praktische informatie.

Schoonhoven aantrekkelijk maken en economisch versterken als Creatieve Zilverstad aan de Lek, voor inwoners, bezoekers, ondernemers en talent.
Dat is het doel van Stichting Schoonhoven Zilverstad (Schoonhoven Partners).
Vele tientallen ondernemers, bewoners, verenigingen, cultuurmakers, evenementenorganisaties, kunstenaars, onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en andere smaakmakers zijn intussen betrokken bij de marketing van Schoonhoven. In dit omvangrijke netwerk heeft Schoonhoven Partners een verbindende rol.

Steppi-E kan je smakelijk aanbevelen:

Uw Steppi-E dag afsluiten met een gezellige barbeque aan de Vlist?

Terrasje pakken op de Heen & Weerroute?

Eten – Drinken – Winkelen: genieten bij De Wilgensprong