Elliptisch fietsen met de ElliptiGO. Rustig peddelend met het hele gezin een paar uurtjes er tussenuit, of met een groep in combinatie met onze elektrische steps. Of actief werken aan je conditie: wekelijks hardlopen op de fiets, alleen, samen of in een sportgroep.

De ElliptiGO

Te huur
De ElliptiGO’s zitten bij Steppi-E in het verhuurprogramma, we hebben er 5 voor je beschikbaar. Voor het besturen van een ElliptiGO is geen rijbewijs vereist, vanaf een leeftijd van ongeveer 13 jaar kan je op een ElliptiGO mee in de groep.

Recreatief
De ElliptiGO elliptische fiets is een loopfiets met een hoge funfactor. Leuk om één van onze mooie routes mee te rijden, in een relaxed tempo, zodat je wél geniet van de omgeving, maar níet te moe wordt!

In een groep goed te combineren met onze elektrische steps. De ElliptiGO is een prima alternatief voor mensen die geen rijbewijs hebben of het gewoon leuk vinden om zich fysiek wat meer in te spannen. Je kunt natuurlijk altijd nog ruilen onderweg!

Omdat de ElliptiGO ook geschikt is voor kinderen (vanaf ongeveer 13 jaar), hebben we hiermee ook het hele gezin wat te bieden: paps en mams op de elektrische step, de kinderen op de ElliptiGO. Of iedereen op de ElliptiGO natuurlijk, voor de sportieve papsen en mamsen. Bezoek Natuurmuseum de Wielewaal, pak een terrasje bij De Wilgensprong en sluit af met een ijsje bij Buiten de Veerpoort: een gegarandeerd recept voor een geslaagd gezinsuitje!

Bij het reserveren kun je aangeven hoeveel elektrische steps en hoeveel ElliptiGO’s je wilt gebruiken. We hebben een vloot van 16 elektrische steps en 5 ElliptiGO elliptische fietsen, tarieven en voorwaarden voor recreatieve huur zijn voor beide tweewielers gelijk.

ElliptiGO’s hebben een snelheid en een actieradius die helemaal afhankelijk zijn van je eigen  inzet en conditie en die je dus helemaal zelf bepaalt. Ze kunnen voor iemand met een basisconditie prima mee met de snelheid van de E-Steps.

Sportief
ElliptiGO elliptische fietsen zijn er in verschillende modellen. Om mee te beginnen is er het instapmodel: combineer fietsen met fitness en fun. Stand Up Biking oftewel SUB, voor kinderen en recreatief/beginners gebruik. Daarnaast zijn er de modellen met lange paslengte voor de sportieve gebruikers. Vergelijkbaar met een crosstrainer, maar dan lekker buiten in plaats van op de zolder.

Hardlopen op de fiets, dat is misschien wel de beste omschrijving voor het sporten met een ElliptiGO. De beweging, lichaamshouding, conditie en sportieve prestaties komen bijna helemaal overeen met die van de hardloper. De snelheid en afstand geven het de actieradius van een fiets. Met een enorme meerwaarde: geen schokbelasting op de gewrichten, voorkomen van hardloopblessures, geen zadelpijn, beter zien en gezien worden in het verkeer, hoge funfactor.

Je kunt de ElliptiGO’s SUB en 8C bij ons huren voor je wekelijkse trainingsrondje!

Voor méér sportieve informatie kun je terecht bij

Voor méér sportieve informatie kun je terecht bij

Speciale acties voor sporters:
Hardloopgroepen en -verenigingen, maar ook alle andere sporters, bieden wij de gelegenheid om 2 of meer ElliptiGO elliptische fietsen wekelijks op een vast dagdeel te reserveren. Met een paar mooie voordelen:

  • een wekelijkse vaste afspraak voor het gebruik van een dagdeel van 4 uur, dus altijd zeker van beschikbaarheid
  • een vast laag tarief
  • met bloktijden van bijvoorbeeld een half uur is 1 ElliptiGO te gebruiken door 8 mensen, of door 4 mensen met bloktijden van een uur
  • bij gebruik van 5 ElliptiGO’s kunnen 40 leden van een sportgroep op één dagdeel allemaal een training volgen van een half uur
  • dit maakt de prijs per persoon zeer betaalbaar

Voor meer informatie, tarieven en nog beschikbare dagdelen kun je contact met ons opnemen. Wij horen graag welke dagdelen jouw voorkeur hebben en hoeveel ElliptiGO’s je wilt gebruiken.

Voor individuele sporters hebben we verder nog de volgende mogelijkheden: bij Steppi-E kun je een ElliptiGO huren voor een half uur, een uur, een dagdeel of een dag. Tegen gereduceerd tarief kun je een 10-rittenkaart van een half uur of een uur aanschaffen. Alle tarieven vindt je hier.

Met een 10-rittenkaart of losse reservering start je vanaf onze bedrijfslocatie, midden in het Groene Hart. Hiervandaan kun je 4 kanten uit en veel verschillende mooie routes rijden, van 5-10-15-20-25 km en verder. Vergeet vooral niet om onderweg ook af en toe om je heen te kijken en te genieten!

Proefrit
ElliptiGO elliptische fietsen zijn voor veel sporters een goede én erg leuke aanvulling op hun hardloop-, fiets- of bijvoorbeeld schaatsactiviteiten. En heb je last van blessures of ander sportleed, dan is een ElliptiGO misschien wel hét alternatief om toch te kunnen trainen. Of je wilt wel bewegen, maar toch liever wat minder fanatiek en graag zonder die zware belasting op je gewrichten. Allemaal goede redenen om het regelmatig huren of misschien zelfs de aanschaf van een eigen ElliptiGO te overwegen.

Steppi-E laat je kennismaken met het instapmodel, de SUB, en het sportievere meest verkochte model met de lange paslengte, de 8C. Hierbij geven we je advies en informatie. Wil je een wat langere proefrit maken? Je kunt bij ons een ElliptiGO huren voor een half uur of uur. Mogen wij de aanschaf van jouw nieuwe ElliptiGO verzorgen? Dan ontvang je de huurprijs terug en zorgen wij ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je aanwinst!