De kleine, lichte, sympathieke E-step. Met een actieradius van ca. 20 kilometer en een snelheid van ca. 20 km/uur zit je ongeveer een uur op het zadel tijdens een leuke middag uit. Een horecastop onderweg op 1 van onze mooie routes door de prachtige omgeving van Schoonhoven maakt je uitje compleet!

De E-Step

De E-Steps van Steppi-E hebben gewoon een zadel waar je lekker op kunt zitten. Je hoeft niet mee te steppen, dus je wordt niet moe! De meest gestelde vraag? “Zijn elektrische steps dan niet illegaal?” Onze steps zijn goedgekeurd door de RDW, hebben een kenteken en zijn verzekerd; je rijdt dus helemaal legaal een mooie Steppi-E tocht.

E-Steps hebben een snelheid van ca. 20 km/uur en een actieradius van ca. 22 kilometer.

Te huur

De elektrische steps zitten bij Steppi-E in het verhuurprogramma, we hebben er 16 voor je beschikbaar. Net als de E-Choppers zijn ze volledig elektrisch en eigenlijk een snorfiets met blauwe kentekenplaat. Minimaal een bromfietsrijbewijs is dus verplicht om een E-Step te mogen besturen.

De E-Steps zijn licht en wendbaar, dus voor iedereen gemakkelijk te besturen. Het gaat allemaal net wat soepeler dan met een E-Chopper. De actieradius is wel wat kleiner dan bij de modernere choppers, maar wat niet iedereen zich realiseert, is dat het voor de meeste mensen ruim voldoende is om een uurtje in het zadel te zitten; langer is niet altijd leuker! En nog een voordeel: ze zijn een stuk goedkoper om te huren.