De elektrische chopper met de stoere looks, de dikke banden en het comfortabele zadel. Vrijwel geruisloos zoeven door polders en langs rivieren.

De E-Chopper

Steppi-E heeft de E-Chopper in 2 verschillende modellen: een 2-zitter met de mogelijkheid om een kind tot ca. 12 jaar achterop te nemen. Met het hele gezin op pad dus! En de stoerste van de 2: de 1-zitter met het zweefzadel en de tank.

E-Choppers hebben een snelheid van ca. 25 km/uur en een actieradius van ca. 40 kilometer.

Te huur
De choppers zitten bij Steppi-E in het verhuurprogramma, we hebben er 4 voor je beschikbaar. Net als de E-Steps zijn ze volledig elektrisch en eigenlijk een snorfiets met blauwe kentekenplaat. Minimaal een bromfietsrijbewijs is dus verplicht om een E-Chopper te mogen besturen.

De E-Choppers zijn wat lastiger te besturen dan de E-steps; ze zijn wat groter en zwaarder, de draaicirkel is ruimer en je moet echt even wennen aan het nemen van een bocht. Maar als je er een paar minuten mee hebt gereden en er aan gewend bent: wat rijden ze lekker! Bijna geruisloos, comfortabeler en sneller dan de E-steps. Ze zijn wel iets duurder dan het huren van een E-step.