Hieronder vind je alle informatie over de tijden en tarieven voor het rijden van het stilste rondje Groene Hart! Alle prijzen zijn per persoon en inclusief btw.

Komt een ander tijdstip je beter uit? Als je dit vermeldt in je reservering, proberen wij je daarin tegemoet te komen; sowieso doen wij er niet moeilijk over als je iets langer of korter onderweg bent!

Tijden

Losse RoutesTijdsblok
Ochtendrit:09:30-12:30
Middagrit:13:30-16:30
Avondrit:17:30-20:30

Als je liever op een ander tijdstip start, kun je dit aangeven in het reserveringsformulier.

Rondritten worden altijd gereden bij daglicht, dus avondritten zijn alleen mogelijk in de periode zomertijd (april – ca. eind augustus). Je kunt de E-steps, E-Choppers of ElliptiGO’s meenemen voor ca. 3 uur, maar als je in één keer de route doorrijdt, ben je met een klein uurtje weer terug.

Eigen Plan op Maat: voor je Eigen Plan op Maat vanaf je eigen locatie met je eigen programma stellen wij altijd in overleg met jou een tijdstip en tijdsduur vast.

Tarieven

Recreatieve verhuur van E-Steps, E-Choppers en ElliptiGO’s:

Losse of Eigen Route, je gezelschap bestaat uit 1 t/m 50 personen
Voor losse routes hoef je niet te reserveren als je groep uit maximaal 6 personen bestaat, maar je kunt dat beter wel doen als je er zeker van wilt zijn dat wij aanwezig zijn en de steps beschikbaar hebben. De startlocatie is ons vestigingsadres in Schoonhoven, je kunt ter plekke een route uitkiezen.

Losse RoutesPrijs
E-Step:€24,50
E-Chopper:€34,50
ElliptiGO:€24,50

De huurprijs is inclusief het gebruik van een helm + haarnetje, een korte instructie en een mooie route.

Eigen Plan op Maat
Wilt je de steps graag gebruiken vanaf je eigen locatie? Maak je Eigen Plan op Maat! Wij brengen het aantal benodigde elektrische steps op locatie en halen ze na afloop weer op. Niet mogelijk met E-Choppers of ElliptiGO’s.

Eigen Plan op Maat  
Huur elektrische steps incl. btw€24,50 halve dag€49,00 hele dag
Uurtarief brengen/instructie/halen€50,00 excl. btw€60,50 incl. btw
Kilometertarief€0,25 excl. btw€0,30 incl. btw

Je ontvangt van tevoren een prijsopgave.
Bovenstaande prijzen zijn per step, maximum afname 16 steps. Bij daghuur ontvang je 2 volle accu’s (maximaal 8 E-Steps) en kun je dus 2x een rit rijden met 1 step.

Daghuur van elektrische steps en ElliptiGO’s:

Elektrische step
Wilt je een E-step huren om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid een stad te bezichtigen, een aantal dagen de omgeving te verkennen of je bezoek op het bedrijfsterrein rond te leiden? Tegen een voordelig dagtarief krijg je voor één of meerdere dagen de beschikking over een step van Steppi-E, compleet met 2e accu en lader. Onze elektrische steps zijn opvouwbaar en passen daardoor gemakkelijk in de laadruimte van je auto. Eén of twee steps haal je zelf bij ons op, meerdere steps brengen wij in overleg bij je langs en halen wij later weer op.

ElliptiGO
Wil je een ElliptiGO huren om bijvoorbeeld op eigen gelegenheid aan een toertocht of wedstrijd mee te doen? Tegen een voordelig dagtarief krijg je voor één of meerdere dagen de beschikking over een ElliptiGO 8C van Steppi-E.

Daghuur E-Steps en ElliptiGO’s
1 dag€49,00
2 dagendagtarief €40,00
3 dagendagtarief €35,00
4 of meer dagendagtarief €30,00

Sportieve verhuur van ElliptiGO’s:

Je wekelijkse trainingsrondje bij Steppi-E
Bij Steppi-E
heb je de beschikking over 2 modellen ElliptiGO: de SUB geschikt voor een intensieve trainingsvorm zonder schokbelasting, en de 8C, hardlopen op een lange slag fiets voor geoefende sporters.

 SUB half uurSUB heel uur8C half uur8C heel uur
Individueel per keer€7,50€10,00€10,00€15,00
Individueel 10-rittenkaart€50,00€70,00€70,00€105,00
Individuele bloktijd per week€3,75€5,00€5,00€7,50
Sportgroep per dagdeelOp aanvraag

Sportverenigingen kunnen tegen gereduceerd tarief een vast dagdeel per week reserveren en zelf eigen bloktijden en ledentarieven vaststellen. Voor meer informatie en nog beschikbare dagdelen kun je contact met ons opnemen.

Voor éénmalige huur van ElliptiGO’s kun je het reserveringsformulier gebruiken.

Voor de aanschaf van een 10-rittenkaart kun je contact met ons opnemen. Wij hebben dan je naam, (mobiele) telefoonnummer en e-mailadres nodig, en willen ook weten of je een rittenkaart voor het model SUB of het model 8C wilt aanschaffen.